Sobre

La Montoliva

01_01_2017_KOKO_WT_DSC03190

La nostra història

40 Anys de tradició


Un ambient rural, familiar i pròxim és el que trobareu al nostre restaurant que, al bellmig de les terres de Vilallonga del Camp, us espera. La nostra masia, construïda pels pares fa 50 anys, us rebrà amb les portes obertes i us endinsarà en la tradició de la cuina catalana d’arrel, aquella que, als inicis de la Montoliva, ja traspuava en les primeres calçotades i montolivades que es van realitzar dins de les seves parets, cobertes ara pels estris ancestrals, autèntics, que la nostra família utilitzava per cultivar les terres de La Montoliva.

La nostra proposta

Cuina casolana al s. XXI


Cuina tradicional, basada en productes de la terra com els cargols, els calçots o el xató. Cuina de sabor, autèntica, la de sempre, construïda a partir de receptes familiars que s’han mantingut fins els nostres dies, conservant, així, l’essència de la cuina de tota la vida. A la Montoliva els productes són de proximitat i de productors locals, d’entre els que convé destacar els ous (recollits de les nostres gallines) i les hortalisses (conreades al nostre hort).

La Montoliva és un viatge als gustos ancestrals, als plats típics de les nostres mares i àvies, als sabors que ens han vist créixer i amb els què ens hem fet grans. La cuina casolana catalana traslladada als nostres dies però sense perdre l’essència més pura.

Calçotades, cargolades, bacallà a la llauna, carn a la brasa, pa amb tomàquet, embotits, carn de caça, postres casolans... tot això i molt més t’espera a la nostra carta, als nostres menús i a les propostes gastronòmiques que pots trobar sempre a casa nostra.


La Montoliva és un lloc ideal per a grups, colles d’amics, famílies amb nens, així com també per a tot tipus de celebracions (comunions, casaments, dinars familiars, àpats d’empreses...), tant per l’ampli menjador interior com per la possibilitat d’utilitzar els espais exteriors, les terrasses, la zona d’animals o el parc infantil.

21_10_2017_MARTAB_WT_LLOC05

Espai interior i exterior

Entorn rural

Entorn rural
menjador

Interior

Calidesa catalana

Un menjador ampli, amb diferents sales, amb diferents accessos per permetre llibertat i amplitud a totes aquelles persones i grups que ens visiten. Un interior plenament rural, on la fusta, els estris de conreu, els productes assecats... formen el nostre dia a dia, decoren les parets de l'antiga masia de la nostra família, donant calidesa a l'ambient i creant un marc perfecte i majestuós per a una proposta gastronòmica d'arrel i tradició catalana. La Montoliva et farà somniar i et transportarà a un ambient rural i ancestral, on el temps no corria com ara i la cuina es feia sense pressa, amb tendresa i cura.

Exterior

Entorn amb hort i bestiari

La Montoliva es troba situada en un entorn rural tranquil on passejar i gaudir de la natura és possible. A la finca del restaurant disposem d’un ampli pàrquing on, de forma gratuïta, els comensals poden deixar els cotxes. El pàrquing pot acollir, també, autobusos per aquells grups que ho necessitin. L’espai exterior es complementa amb un bestiari on es poden veure faisans, gallines, ànecs... zona que és una de les preferides dels més petits de la casa. Per a ells, també, disposem d’un jardí frontal, on podran gaudir d’una zona de jocs amb gronxadors i tobogans.

21_10_2017_MARTAB_WT_LLOC13

Saps que fem el nostre propi oli d'oliva?

a la Montoliva

a la Montoliva

Galeria